Home / Slotenmaker

Slotenmaker

Bent u opzoek naar een slotenmaker? Het kiezen van de juiste slotenmaker kan soms erg lastig zijn. Is de slotenmaker betrouwbaar, vraagt de slotenmaker niet te veel geld voor het uitgevoerde werk en maakt de slotenmaker geen schade aan mijn deur of kozijnen? Dit zijn slechts enkele vragen die mensen zichzelf stellen bij het kiezen van een slotenmakersbedrijf.

Wat kost een slotenmaker?

slotenmakersDe vraag die het vaakst gesteld word is: Wat kost een slotenmaker? Omdat iedere slotenmaker mag vragen wat hij wil wijken de prijzen wel wat af. Echter zitten de prijzen van erkende slotenmakers vaak wel erg dicht bij elkaar in de buurt.

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig is dit vaak omdat u uw sleutels kwijt bent of omdat het slot defect is. De kosten voor het openen van een deur kost bij vrijwel iedere slotenmaker overdag tussen de € 80.- en € 100.- incl. voorrijkosten, klein materiaal etc. in de avond en in het weekend liggen de gemiddelde prijzen tussen de € 110.- en 150.-.

Uiteraard kunnen deze prijzen afwijken maar alles binnen de normen (ga uit van maximaal € 20.- prijsverschil), het kan dus zijn dat het iets goedkoper is of iets duurder.

LET OP! Er wordt tegenwoordig gestunt met prijzen, er wordt dan gemeld voor € 35.- (of € 50.-) komen wij er aan! Dit klinkt lekker goedkoop, echter geven ze alleen de voorrij kosten aan! Laat u de deur vervolgens openen bent u een veelvoud kwijt van de doorgegeven prijs. Lees hier meer over op de pagina opgelicht door slotenmaker.

Stel daarom altijd de volgende vragen bij het inschakelen van een slotenmaker:

 1. Berekend u voorrijkosten, zo ja wat zijn de voorrijkosten?
 2. Welke prijsstelling hanteert het bedrijf? Per uur of per opdracht?
 3. Wat zijn de kosten van een eventueel nieuw slot? Prijs? Kwaliteit? SKG keurmerk?
 4. Hoe gaat het bedrijf om als er schade ontstaat als gevolg van het forceren van de deur?
 5. Is er sprake van dag, nacht of weekend tarief?
 6. Zijn de genoemde bedragen inclusief BTW?
 7. Wat zijn de betaalmogelijkheden? Contant, pin of factuur?

Erkende slotenmaker

Zoekt u een erkende slotenmaker? Hier onder hebben wij al verschillende slotenmakersbedrijven voor u geselecteerd waar wij mee samenwerken. Deze bedrijven zijn door ons geselecteerd en gecontroleerd op de volgende punten:

 • Erkend bedrijf
 • 24 uur service
 • normale tarieven
 • goed opgeleide medewerkers (echte slotenmakers)
 • garantie op uitgevoerde werkzaamheden en geleverde producten
 • betalen per PIN mogelijk

Dit neemt overigens niet weg dat u bij het maken van een afspraak bij deze onderstaande slotenmakers de bovenstaande checklist niet hoeft te gebruiken! Stel altijd de vragen en maak een afspraak over de prijs. Dit voorkomt verassingen achteraf.

Slotenmakers.co

slotenmakersSlotenmakers.co is een landelijk slotenmakersbedrijf. Slotenmakers.co werkt samen met verschillende erkende slotenmakers die verspreid zitten door heel Nederland en een deel van België. Op deze manier kunnen ze altijd binnen 30 minuten aanwezig zijn bij noodgevallen.

Bezoek de pagina van slotenmakers.co voor verdere informatie.

Slotenmaker Amsterdam

slotenmaker AmsterdamZoekt u de beste slotenmaker in Amsterdam? amsterdamslotenmakers.nl is een erkend slotenmakersbedrijf en is werkzaam in Amsterdam en omgeving. De medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en bij noodgevallen komen ze direct naar u toe.

Deze slotenmaker Amsterdam service is doorgaans binnen 30 minuten aanwezig en opent uw deur gegarandeerd schadeloos!

Bezoek de pagina amsterdamslotenmakers.nl voor meer informatie.

Slotenmaker Rotterdam

slotenmaker RotterdamDe slotenmaker Rotterdam service van rotterdam-slotenmakers.com staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar klaar voor alle mogelijke spoedgevallen. Sleutels verloren, slot defect, inbraakschade wat hersteld moet worden? Bel de erkende slotenmakers in Rotterdam en maak direct een afspraak.

Bezoek de pagina rotterdam-slotenmakers.com voor meer informatie.

Slotenmaker Groningen

slotenmaker-in-groningenDirect contact met een erkend slotenmaker? Slotenmaker Tolhuis in Groningen staat dag en nacht klaar voor alle ongemakken. Sleutels verloren, sleutels gestolen of de deur dichtgetrokken en liggen de sleutels nog binnen? Onze slotenmaker Groningen service staat 24/7 voor u klaar.

Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse en achteraf kunt u per PIN betalen.

Bezoek de pagina slotenmaker-in-groningen.nl voor meer informatie.

Sloten-maker.com

sloten-makerSloten-maker.com is een landelijk slotenmakersbedrijf. Sloten-maker.com werkt samen met verschillende erkende slotenmakers die verspreid zitten door heel Nederland en een deel van België. Op deze manier kunnen ze altijd binnen 30 minuten aanwezig zijn bij noodgevallen.

Bezoek de pagina van Sloten-maker.com voor verdere informatie.

Slotenmaker Haarlem

Slotenmaker HaarlemZoekt u een goede en erkende slotenmaker in Haarlem? Slotenmaker Haarlem is een slotenmakersbedrijf wat werkt in de gehele regio. 7 dagen in de week geopend is en voor noodgevallen beschikt over een eigen 24 uur slotenmaker service.

Slotenmaker Haarlem rekent geen voorrijkosten en scherpe tarieven!

Mee informatie? Bezoek de slotenmaker Haarlem website.

 

Top