Home / 24 uur Spoedservice

24 uur Spoedservice

24 uur SpoedserviceWe hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. Sleutels verloren en je hebt met spoed een slotenmaker nodig, of je komt ’s avonds thuis en de hele keuken staat onder water door een gesprongen leiding en je wilt dat er direct een loodgieter komt om het probleem op te lossen.

Maar hoe kies je nu op dat moment de juiste vakman? Veel keuzes worden op deze momenten rationeel en instinctief genomen, maar maak je dan wel de juiste keuze?

Wij hebben speciaal voor deze gevallen een checklist gemaakt, vragen die je moet stellen voor dat je een 24 uur spoedservice inschakelt. We hebben deze checklists gemaakt voor de meest voorkomende 24 uur spoedservice branches zoals loodgieter, glaszetter, slotenmaker, dakdekker, cv monteur en riool service.

24 uur Spoedservice checklist

Staat u op het punt om een afspraak te maken met een slotenmaker, loodgieter, glas service of riool service? Stel dan onderstaande vragen en zorg dat u op iedere vraag een gedegen antwoord krijgt. Maakt u een afspraak met een erkend vakman? Dan zou iedere vakman (of telefoniste) een gedegen antwoord hebben op iedere vraag.

  1. Wat zijn de voorrijkosten?
  2. Welke prijsstelling hanteert het bedrijf? Per uur of per opdracht?
  3. Worden er extra kosten berekend voor materiaal gebruik? (bijvoorbeeld als er iets vervangen moet worden)*
  4. Hoe gaat het bedrijf om als er schade ontstaat als gevolg van het verhelpen van mijn probleem?
  5. Is er sprake van dag, nacht of weekend tarief?
  6. Zijn de genoemde bedragen inclusief BTW?
  7. Wat zijn de betaalmogelijkheden? Contant, pin of factuur?

*Wij adviseren altijd om te vragen naar de kosten van eventuele producten die vervangen moeten worden. Denk hierbij aan het vervangen van een kapot slot, het vervangen van een kapotte toiletpot of als een deel van het dak vervangen moet worden. Vraag dus ook altijd of er extra kosten bijkomen voor materiaal gebruik.

Top